MANİSA / SARUHANLI - Yılmaz- Şehit Mustafa Sonkaya Ortaokulu

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZ 1 KASIM 2023 TARİHİNDE SAAT: 11:00 DE YAPILACAKTIR. TÜM ÖĞRENCİ VELİLERİMİZE DUYRULUR.

Eyl

2023 / 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ZAMAN ÇİZELGEMİZ BELLİ OLDU. YENİ ZAMAN ÇİZELGEMİZ ŞU ŞEKİLDEDİR:

OKULUMUZA AİT KAMU HİZMET STANDARTLARIMIZ:

PDF OLARAK GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

EXCEL OLARAK GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

TERCİH BAŞVURULARI 20 TEMMUZ PAZARTESİ BAŞLIYOR.

LGS tercih ve yerleştirme kılavuzuna göre, LGS kapsamında lise tercihleri 20 Temmuz 2020 Pazartesi gününde başlayacak ve 29 Temmuz saat 17.00'ye kadar sürecek.

Şbt

2023 YILI BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI  21 HAZİRAN 2023 TARİHİNE KADAR YAPILACAKTIR.. SINAVA BAŞVURMAK İSTEYEN ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZ OKUL İDARESİNDEN GEREKLİ BİLGİ VE EVRAKLARI TEMİN EDEBİLİRLER.

Eyl

2019 - 2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA KUTLAYACAĞIMIZ BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR VE BU GÜN VE HAFTALARIN ORGANİZE EDİLMESİNDE GÖREVLİ ÖĞRETMENLER BELLİ OLDU.ÇİZELGEMİZ ŞU ŞEKİLDEDİR:

Kas

İzmir Bölge Müdürlüğünce " İnternet ortamında çocukların ve gençlerin karşılaşabilecekleri fiziksel, sosyal ve psikolojik zararlara karşı internetin bilinçli ve güvenli kullanımı" konulu ortaokul öğrenci ve ebeveynlerine yönelik seminer planlanmıştır.

Nis

"MANİSA SANA KANIM FEDA" PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZA KIZILAY KAN BAĞIŞI EKİBİNİ DAVET EDİP, KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ YAPMAYI PLANLIYORUZ. KAN BAĞIŞINDA BULUNARAK, PROJEMİZE DESTEK VERMEK İSTEYEN VELİLERİMİZ VE YAKINLARI OKULUMUZA GELEREK BAŞVURUDA BULUNABİLİRLER.

OKULUMUZDA VELİ TOPLANTI TARİHLERİ VE YERLERİ BELLİ OLDU:

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ BAŞVURULARI

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Kurs Merkezi Başvuruları için Son Başvuru Tarihi 29 Ocak !

Kurs merkezi başvurularının alınması ve il/ilçe millî eğitim müdürlüklerince onaylanması 22‐29 Ocak 2018

Öğretmen başvurularının alınması ve ücretli öğretmen başvurularının il/ilçe millî eğitim müdürlüklerince onaylanması 30 Ocak 2018 - 06 Şubat 2018

Öğrenci başvurularının alınması 07‐18 Şubat 2018

Kurs sınıf/şubelerinin oluşturulması 19‐28 Şubat 2018