MANİSA / SARUHANLI - Yılmaz- Şehit Mustafa Sonkaya Ortaokulu

KAMİL ÇEVİK - OKUL MÜDÜRÜ

28 Şubat 1984 tarihinde Uşak ili Karahallı ilçesinde doğdu. İlkokulu Uşak/Karahallı Acarlar ilkokulunda, Ortaokulu Uşak/Karahallı Veli Özer Ortaokulunda tamamladı. Lise öğrenimini Afyon/Şuhut Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. Afyon Kocatepe Üniversitesi Uşak Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliğini bitirdikten sonra sırasıyla Uşak/Sivaslı, Şanlıurfa/Harran, Manisa/Turgutlu ve Kula ilçelerinde toplamda 9 yıl Sosyal Bilgiler Öğretmenliği yaptıktan sonra 2014 yılı Şubat Ayında Manisa/Kula Mehmet ve Hüseyin Tosun İlköğretim Kurumlarında Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. 2017 Yılı Eylül ayından itibaren de Okulumuza Okul Müdürü olarak görevlendirilmiş olup halen bu görevi yürütmektedir . Evli ve üç çocuk babasıdır..